Menu Content/Inhalt
Welkom arrow Activiteiten arrow Jeugdwerk
maandag 23 november 2020
Catechisatie (vanaf 12 jaar)

Dit jaar wordt er catechisatie verzorgd door verschillende gemeenteleden. In de regel worden catechisaties gehouden in de kerk of bij catecheten thuis, tussen startzondag en eind april. Catechisaties zijn gericht op het beter begrijpen van de Bijbel en de kerk.

Naast de groepen voor 12/13-jarigen, 14/15-jarigen en 16/17-jarigen is er ook een groep 18+-ers. De belijdeniscatechisatie wordt meestal gegeven door de predikant.

 
Jeugdclub Sjaloom / Philadelphia (groep 7 of 8 en klas 1 of 2)

Eén keer in de twee weken op vrijdag gaan we er met z'n allen weer een hele gezellige boel van maken. Het is van 19.15 uur tot ongeveer 20.45 uur. Wat we allemaal doen? Dat hangt ook een beetje van jou af, maar we gaan vooral lol maken, gezellig met elkaar bezig zijn, zingen en kletsen. We gaan ook wel eens een keer een avond ergens heen, bijvoorbeeld zwemmen of een avondje bowlen.

 
Jeugdclub Futura (13, 14 en 15 jaar)

Elke zondagavond, om de 14 dagen, na afloop van de middagdienst komen wij bij elkaar. We gaan barbecuen, film kijken, eten, voetballen, bowlen, lasergamen en we hadden afgelopen seizoen ook iets van een puddinggevecht, ofzo.

Dit jaar wordt het in ieder geval nog veel spannender en leuker. Komt allen, want je wil het zeker niet missen!

 
JV Sola Gratia (vanaf 16 jaar)

Eén keer in de twee weken is het in  de kerk op zondag echt een gekkenhuis. Hoe dat komt? Een grote groep jongeren  van 16 tot ongeveer 25 jaar komt dan bij elkaar, de JV. Er is altijd een plekje voor jou in deze groep.  De JV is niet zo formeel als het misschien klinkt. Naast de onderwerpen en de ontspanning van de avonden op zondag, wordt ook het aankomende jaar weer een aantal activiteiten georganiseerd. We gaan op kamp (dat mag je echt niet missen!), houden een gala en hebben andere gezellige avonden met elkaar Je bent op de JV actief bezig met elkaar en met je geloof! Durf jij de uitdaging aan van een jaar met veel plezier, lol en ontspanning, maar ook van inzet en groei, kom dan gezellig langs!!

Als je nog wat meer informatie wilt, kun je een mailtje sturen naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .