Aanmelden kerkdienst

Als Ichthus gemeente hebben we bij de kerkdiensten te maken met de overheidsregels die daarvoor op dit moment gelden. Eén van de aanpassingen betreft het aantal plaatsen in de zaal, dat lager is dan we gewend waren. Maar toch u kunt zich zeker aanmelden om de diensten bij te wonen! Het aanmelden doet u door een mail te sturen naar: ichthuskerkdienst@cgkamersfoort.nl.

U kunt er vervolgens bij zijn als u een e-mail heeft ontvangen met daarin de uitnodiging. De uitnodigingen worden steeds uiterlijk op de vrijdag vóór 18:00 uur verstuurd.
Het aantal besmettingen in onze regio is helaas zodanig dat het niet verantwoord is om samen te zingen in de kerk.
De ouders van kinderen die de kindernevendienst bezoeken verzoeken we om na de kerkdienst buiten op hun kind te wachten. Zo voorkomen we te veel drukte in de hal.
Er is tijdens de ochtenddienst weer oppas voor de kinderen van 0 t/m 3 jaar.
Er zullen geen middagdiensten gehouden worden in de komende periode t.m. 23 augustus. In de periode daarna willen we het (onder voorbehoud dat het ook zo georganiseerd kan worden) als volgt plannen:

30 augustus: We hopen in de morgendienst en middagdienst het Heilig Avondmaal met elkaar te vieren.
6 september: Deze zondag valt in het startweekend. Er staat dan een morgendienst gepland.
13 september: We hopen dat we vanaf deze zondag weer steeds een morgendienst en een middagdienst kunnen vieren.

Tekst van de dag

Kijk naar de vogels in de lucht: ze zaaien niet en oogsten niet en vullen geen voorraadschuren; het is jullie hemelse Vader die ze voedt. Zijn jullie niet meer waard dan zij?