Iedere week komen we samen in ons kerkgebouw voor de zondagse diensten. Door de coronapandemie is dat nu even niet mogelijk, maar is de dienst te volgen op de website kerkdienstgemist.nl.

Daarnaast zijn er verschillende momenten waarop we elkaar kunnen ontmoeten. In september is er een startweekend waarin we op een ontspannen manier samenkomen. Daarbij is er mogelijkheid om te kamperen en meerdere dagen met elkaar op te trekken.

De gemeente is opgedeeld in een aantal wijken van circa 25 adressen. Elke wijk heeft een team dat de gemeenteleden op de hoogte houd van het wel en wee in zijn/haar wijk. Ook worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Van een kop koffie tot een bijbelstudie, en van een barbecue tot samen een boodschap doen. We willen zo graag oog houden voor elkaar en waar nodig is helpen of aanwezig zijn.

Tekst van de dag

Draag de rijken van deze wereld op niet hoogmoedig te zijn en hun hoop niet in zoiets onzekers als rijkdom te stellen, maar op God, die ons rijkelijk van alles voorziet om ervan te genieten.