Doe weer mee met de schoenendoosactie!

Home Blog Berichten Doe weer mee met de schoenendoosactie!

Doe weer mee met de schoenendoosactie!

De jaarlijkse schoenendoosactie gaat weer van start. Dit jaar een beetje aangepast. In de mail ontvangen jullie de folder met uitleg over de actie. Op www.schoenendoosactie.nl kunnen jullie meer informatie vinden over de actie en ook kleurplaten downloaden en printen of het invulformulier over wie jij bent. Je mag een schoenendoos mooi versieren (normale maat doos) en deze mag je vullen met schoolspullen, toiletartikelen, speelgoed enz. (Zie de folder voor de benodigdheden) De transportkosten van één doos bedragen 5 euro, deze mag u/jij in de doos stoppen. Dit jaar is het niet mogelijk om losse spullen in te leveren. Is een hele doos vullen te veel? Dan is er mogelijk een kerklid die het graag samen wil doen of misschien zijn er kinderen in de wijkkring die een doos willen versieren die iemand anders kan vullen!? De dozen zijn bestemd voor: Moldavië, Roemenië, vluchtelingenkampen in Griekenland, Sierre Leone, Togo en Malawi. Naast een schoenendoos krijgen de kinderen, in landen waar dit mogelijk is, een stripboekje waarin het evangelie wordt uitgelegd. Zo wordt de schoenendoos een symbool van de liefde van Jezus voor mensen. En dit jaar het inleveren!! Je kan de doos: Inleveren in de kerk op zondag 18 okt, 25 okt en 1 nov. Op laten halen door iemand bij u thuis als u bovenstaande zondagen niet in de kerk komt, laat dit weten op dit mailadres: karinvveldhuizen@hotmail.com voor zondag 1 november. Namens de kindernevendienst een dankbare groet, Karin van der Laan – van Veldhuizen

Tekst van de dag

Ik besef: mijn enig bezit is de HEER, al mijn hoop is op Hem gevestigd.