ICF Oase en GraceChurch

Home ICF Oase en GraceChurch

In september 2009 begonnen evangelisten met het leggen van contacten met migranten en vluchtelingen in Amersfoort. Het ging om het versterken van bestaand werk en het starten van nieuwe projecten. De GKV-gemeenten en onze gemeente zijn hier vanaf het begin af aan samen in opgetrokken. Ondertussen zijn ook de beide Amersfoortse NGK-gemeentes aangesloten. Vandaag de dag bestaat ICF uit de Engelstalige gemeente Grace Church en de Arabisch/Nederlandse gemeenschap Oase. Beide deelgemeentes mogen zich verheugen in tientallen vaste gasten, leden, bezoekers en zoekers. Inmiddels zijn al vele mensen tot bekering gekomen en gedoopt! Dat zijn keuzes die grote gevolgen hebben in familie- en vrien. Je bent daar van harte welkom!

Oase heeft iedere zondagmiddag dienst (13.30– 15.00 uur) in de Schaapskooi aan de Magelhaenstraat 70, 3814 XP Amersfoort.
Grace Church komt iedere zondagmorgen samen om 10.15 uur in Buitenhuis Blom, Barchman Wuytierslaan 51, 3819 AB Amersfoort.
Daarnaast vinden er door de week allerlei activiteiten plaats. 

Het werk van ICF wordt rijk gezegend, maar heeft onze steun hard nodig. Zowel in ons gebed als ook door onze financiële bijdrage. Per jaar betalen wij per gemeentelid € 7,50 om dit mooie werk door te kunnen laten gaan. Heb je jouw bedrag voor dit jaar nog niet overgemaakt? Dan kan je dat doen op rekening NL81 INGB 0000 288107 van de Christelijk Gereformeerde Ichthuskerk o.v.v. “bijdrage ICF Amersfoort”. 

Wie het een uitdaging vindt om cross cultureel bezig te zijn en hart voor migranten en vluchtelingen heeft, is van harte welkom om zijn of haar bijdrage te leveren in een van beide gemeentes. Hulp is welkom! Meer weten? Marijke Langstraat en Wouter van den Berg zijn vanuit onze gemeente betrokken bij ICF in het Projectbestuur.

Tekst van de dag

Wees dus waakzaam, want jullie weten niet op welke dag jullie Heer komt.