Hartelijke groet uit Oase, jan 2021

Begin van een nieuw jaar!

Alle broers en zussen van Oase groeten jullie! We wensen jullie veel heil en zegen voor het nieuwe jaar 2021. Ga met God, en Hij zal met jullie zijn.

Het jaar 2020 ligt achter ons. Een jaar waarin alles anders ging dan gedacht, voor iedereen. Wij zijn dankbaar voor alles wat God ons als gemeente heeft gegeven en willen Hem blijven prijzen en loven! Zondag 20 december was een hele bijzondere dag voor ons, onze broer Bozan werd gedoopt. Feest in de hemel en feest bij ons! En tijdens de kerstdagen hebben we twee diensten gehad, om zo toch iedereen de gelegenheid te geven om de geboorte van Jezus te vieren. In de eerste dienst hebben de kinderen voor ons gezongen en in de tweede dienst hebben de tieners een prachtig toneelstuk opgevoerd.

Het nieuwe jaar is alweer een paar weken aan de gang, en we willen blijven uitzien naar wat God in ons midden wil doen. Laten we met hoop de toekomst tegemoet zien!

Tekst van de dag

En daarna komt dit: “Heb uw naaste lief als uzelf.” Er zijn geen geboden belangrijker dan deze.