Hartenactie voorjaarsgroet

Home Blog Berichten Hartenactie voorjaarsgroet

Exemple

Hartenactie voorjaarsgroet

Stichting Present heeft een hele leuke actie de we als diaconie graag onder uw aandacht brengen. Present heeft deze actie samen met lokale boekhandels opgezet. Hoe gaat dit in z’n werk? Schrijf vóór 30 april een kaart of brief aan eenzame of kwetsbare mensen. Je adresseert deze kaart niet. Bij de plaatselijke boekhandel zijn prachtige kaarten verkrijgbaar voor deze actie. Wanneer je een kaart bij hen koopt, steun je de plaatselijke boekwinkel en dat wordt gewaardeerd. Natuurlijk mag je ook een eigen kaart gebruiken. Een postzegel is niet nodig. Schrijf op een post-it jouw naam en mailadres en plak deze op de kaart (Present laat u na afloop weten waar uw kaart terecht is gekomen) Bij de boekhandels staan brievenbussen waarin je jouw kaart deponeert. Stichting Present zorgt voor de rest. 

Waar kan ik terecht? De volgende boekwinkels doen mee met deze actie:

  • De Fakkel Soest, Soesterbergsestraat 74, 3768 EK Soest,
  • Riemer Boekhandel, Emiclaerhof 18, 3823 EM Amersfoort,
  • Zin Bookstore, Arnhemsestraat 24, 3811 LH Amersfoort.

Een mooie manier om eenzame of kwetsbare mensen te verrassen.

Tekst van de dag

Jezus antwoordde: ‘Wanneer iemand Mij liefheeft zal hij zich houden aan wat Ik zeg, mijn Vader zal hem liefhebben en mijn Vader en Ik zullen bij hem komen en bij hem wonen.’