EH Nieuwsbrief, juni 2021

Afgelopen tijd mochten we het pinksterfeest vieren. De gemiddelde Nederlander heeft denk ik meer het idee van een lang weekend dan dat men zich bewust is van het grote wonder dat God bij en in mensen wil wonen. En nog meer dan dat. God nodigt u en mij ook uit om dat kenbaar te maken door in vuur en vlam te staan voor Hem, om zo ook aanstekelijk voor anderen te zijn, zoals dat ook gebeurde op het eerste pinksterfeest.
Op de EH proberen we op die manier van betekenis te zijn voor onze studenten. In deze tijd van het jaar beginnen we alvast een beetje de oogst te vieren van wat de onderwijsprogramma’s voor onze studenten hebben gebracht. Nee, ik moet dat beter zeggen. We vieren met dankzegging wat God ons heeft gebracht en we zijn onder de indruk van zijn zegeningen.
Tegelijkertijd kijken we ook vooruit. Het is namelijk ook de tijd dat nieuwe studenten zich aanmelden voor het volgende cursusjaar. De meeste studenten melden zich via mond-tot-mond reclame. Misschien kunt u ook wel iemand zijn die een jongere net dat laatste zetje geeft om zich aan te melden als student van het Basisjaar, de M-Route of voor de cursus Studiekeuze. Dat zou toch gaaf zijn? Meer dan ooit kan één van onze programma’s heilzaam zijn voor jonge mensen. Zeker na alle ontberingen van de coronatijd. Even stil staan om verder te komen. Even de ontmoeting, de verbinding en ontvangen wat God geeft.
Stromen van zegen, voor ieder die gelooft!

Daarom het Pinksterfeest!

Gezegende dagen gewenst!

Bekijk de webversie.

Tekst van de dag

Wees dus waakzaam, want jullie weten niet op welke dag jullie Heer komt.