Nieuws van Grace Church, juni 2021

Zoals alle kerken heeft ook Grace Church haar weg moeten vinden tijdens deze COVID-19 pandemie. Tijdens de eerste lock down hebben we de kerkdiensten volledig online gehouden. Dat deden we via Zoom, en zo konden de diensten alsnog interactief worden gevolgd. Vanaf augustus 2020 zijn de deuren echter weer fysiek geopend. En sindsdien kunnen leden en gasten kiezen of zij fysiek naar de kerk willen, of de dienst online willen meemaken. 

We willen God danken dat hij onze leden heeft gespaard tijdens deze pandemie. Wat een zegen!

In februari dit jaar hebben wij acht nieuwe leden mogen verwelkomen: uit Ethiopie, Peru, Nederland en Brazilie. Wat geweldig dat we zelfs in deze moeilijke tijd toch konden groeien en een licht mochten zijn. 

Voor het kinderwerk is onlangs een nieuw team gekomen. Na een leerzame overdracht is het nieuwe team begonnen om de kinderen van 4 tot 12 jaar tijdens de preek op kinderniveau te leren uit de Bijbel. 

Tekst van de dag

Kijk naar de vogels in de lucht: ze zaaien niet en oogsten niet en vullen geen voorraadschuren; het is jullie hemelse Vader die ze voedt. Zijn jullie niet meer waard dan zij?